دانشمندان دانشگاه هاروارد سه نوع اجتماع میکروبی را یافتهاند که در پنیر زندگی میکنند.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «ریچل داتون» و همکارانش در تلاش برای درک بهتر جوامع میکروبی، باکتریها و قارچهایی که از پنیر تغذیه میکنند را بررسی کردند.
پس از مطالعه 137 نوع پنیر جمعآوریشده از 10 کشور مختلف، تیم علمی قادر به شناسایی سه نوع کلی اجتماع میکروبی شد که از پنیر تغذیه میکنند.
این موفقیت راه را برای استفاده از هر یک از این جوامع مدل جهت مطالعه چگونگی رقابت یا همکاری میکروبها و قارچهای مختلف به هنگام تشکیل جوامع باز میکند. علاوه بر این، تحقیق صورتگرفته بررسی انواع مولکولهایی که در این فرآیند دخیلاند و همچنین مکانیکهای درگیر در آن را تسهیل میبخشد.
محققان حاضر موفق شدند هر گونه میکروب و قارچ موجود در نمونههای موردیشان را ایزوله کرده و آزمایشهایی را برای تولیدمثل جوامع موجود در پنیرهای مختلف انجام دهند.
این مطالعه با هدف درک چگونگی تعامل گونههای مختلف باکتری و قارچ انجام شد و دانشمندان موفق به شناسایی نمونههایی شدند که در آن باکتریهایی خاص رشد قارچ را متوقف کردند و بالعکس.
جزئیات این دستاورد علمی در مجله Cell منتشر شد.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «ریچل داتون» و همکارانش در تلاش برای درک بهتر جوامع میکروبی، باکتریها و قارچهایی که از پنیر تغذیه میکنند را بررسی کردند.
پس از مطالعه 137 نوع پنیر جمعآوریشده از 10 کشور مختلف، تیم علمی قادر به شناسایی سه نوع کلی اجتماع میکروبی شد که از پنیر تغذیه میکنند.
این موفقیت راه را برای استفاده از هر یک از این جوامع مدل جهت مطالعه چگونگی رقابت یا همکاری میکروبها و قارچهای مختلف به هنگام تشکیل جوامع باز میکند. علاوه بر این، تحقیق صورتگرفته بررسی انواع مولکولهایی که در این فرآیند دخیلاند و همچنین مکانیکهای درگیر در آن را تسهیل میبخشد.
محققان حاضر موفق شدند هر گونه میکروب و قارچ موجود در نمونههای موردیشان را ایزوله کرده و آزمایشهایی را برای تولیدمثل جوامع موجود در پنیرهای مختلف انجام دهند.
این مطالعه با هدف درک چگونگی تعامل گونههای مختلف باکتری و قارچ انجام شد و دانشمندان موفق به شناسایی نمونههایی شدند که در آن باکتریهایی خاص رشد قارچ را متوقف کردند و بالعکس.
جزئیات این دستاورد علمی در مجله Cell منتشر شد.
نظر شما